Helaas gaan we deze webshop binnenkort permanent sluiten. Nieuwe bestellingen zijn daarom niet meer mogelijk!
mobile-nav

Vraag & Antwoord:

HEB JE EEN VRAAG?

Lees dan eerst onderstaande ‘veel gestelde vragen’. Wellicht vind je daar al antwoord op jouw vraag. Geen antwoord gevonden? Neem dan contact op via E-mail info@alwaysyours.eu of telefonisch op 0251-293591


OVER ONS:

Alwaysyours.eu is een Nederlandse webshop, voor de verkoop van gepersonaliseerde vergulde/verzilverde natuurlijk rozen en daaraan gerelateerde producten. Wij beschikken over een twee (CO2 en viber) laser graveer machines, om deze cadeau artikelen persoonlijk te maken, en te voorzien van gegraveerde tekst of foto. Wij zijn zelf voorraad houdend, zodat wij zo een snelle levering kunnen garanderen.

 
Onze Bedrijfsgegevens

ALWAYSYOURS
Goudriaanlaan 12
7603MG  Almelo
Telefoonnummer: 0546-335361
K.v.K. nr: 34284830
BTW-identificatienummer: NL043057998B01

Bank : ABN-AMRO
IBAN : NL92 ABNA 0401 9931 91
BIC Code : ABNANL2A 

 


Hoe kan ik een bestelling plaatsen?
Door op de rode knop ‘Plaats in Winkelmand’ of ‘Direct Bestellen’ te klikken begint u het bestelproces.
Afhankelijk van het product dat u geselecteerd heeft word er extra informatie gevraagd alsmede adresgegevens, verzendkeuze en betaalmogelijkheden.Wat zijn de betaal mogelijkheden?

In ons online bestelproces kun je veilig en makkelijk betalen met de volgende betalingsmiddelen:
• iDEAL (Nederland)
• Mr Cash (België
• Paypal (met visa & mastercard)
• PaysafecardWat zijn de verzend/transport mogelijkheden

Wij versturen onze producten met de 24 uurs diensten van PostNL en UPS. Alle producten die online staan, zijn ook voorradig. Producten die voor 13.00 uur op werkdagen besteld worden, en niet gegraveerd hoeven te worden, kunnen de volgende werkdag worden geleverd. Helaas geven beide transporteurs geen 100% garantie dat er de volgende werkdag word afgeleverd, doch 99,7% van de bestellingen gebeurd binnen 24 uur. 
Producten die gegraveerd moeten worden, worden doorgaans na 2 a 3 werkdagen afgeleverd.

Zijn alle prijzen inclusief BTW?

Alle genoemde prijzen zijn in euro's - Inclusief BTW.

Zijn de prijzen inclusief verzendkosten?
Nee, de genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten.


Ik woon buiten de Nederland of belgie. Kan ik dan wel bestellen?

Nee, dat is op dit moment helaas niet mogelijk. Uitsluitend klanten uit België en Nederland kunnen een bestelling plaatsten in onze webshop.


Ik heb iets besteld, maar ik wil de bestelling annuleren. Kan dat?

Helaas is het niet meer mogelijk om een reeds geplaatste order, die al betaald is via bijvoorbeeld iDeal of Mr Cash, te wijzigen of te annuleren. Het is altijd mogelijk om de artikelen na ontvangst, binnen 7 werkdagen te retourneren. Speciaal op maat gemaakte producten, alsmede producten die gegraveerd zijn kunnen veelal niet worden geretourneerd.
Zie ook onze ‘verkoop en leveringsvoorwaarden’.


Hoe stuur ik een bestelling retour?

Mocht u om wat voor reden dan ook jouw bestelling willen retourneren, laat dit dan binnen maximaal 7 werkdagen na ontvangst van de bestelling weten. Voor het retourneren hanteren wij de volgende procedures:

 • Alleen ongebruikte en onbeschadigde producten in de originele verpakking kunnen worden geretourneerd. Plak geen stickers, schrijf geen teksten/adresgegevens e.d. op de verpakking!

 •  Stuur een e-mail met uw gegevens en het betreffende factuurnummer naar info@alwaysyours.eu en vermeld hierin welke producten U retour wilt sturen.

 • Stuur –na akkoord– het product terug naar het hierboven vermelde adres. Voeg hierbij een kopie van de verstuurde e-mail.

 • Zodra de retourzending onbeschadigd en compleet ontvangen is, wordt het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 7 werkdagen, teruggestort op jouw rekening. Vermeld  duidelijk het IBAN nummer.

 • Speciaal op maat gemaakte producten, alsmede producten die gegraveerd zijn kunnen veelal niet worden geretourneerd.

 • Verzendkosten worden niet geretourneerd.

   

   

   


Kan ik mijn besteloverzicht per e-mail ontvangen?

Je ontvangt, na plaatsing van jouw bestelling, een automatisch gegenereerde ontvangstbevestiging per e-mail.


Kan ik nog een artikel toevoegen aan mijn bestelling nadat ik al betaald heb?

Nee, zodra de bestelling geplaatst en betaald is, kun je helaas niets meer wijzigen. Wil je een extra artikel bestellen, dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Je zult dan een nieuwe order moeten plaatsen in de betreffende webshop.


Ik heb een bestelling geplaatst. Hoe weet ik dat de bestelling wordt verwerkt?

Direct nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je per e-mail de orderbevestiging met daarin een overzicht van de bestelgegevens. Dit is een bevestiging dat jouw bestelling bij ons is binnengekomen. De factuur wordt kort daarna per e-mail toegestuurd, inclusief de definitieve orderbevestiging. Dat gebeurt op het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij je bestelling. Zodra de bestelling door ons wordt verzonden, ontvang je hierover een automatisch gegenereerd bericht, inclusief Track & Trace nummer.
 

Over onze producten:

Zit er een echte Natuurlijke roos binnenin?
Jazeker. Echter wordt de roos wel eerst ontmanteld om hem zodoende te kunnen bewerken, en wordt de roos na conserveren weer samengebouwd.

Zal de roos niet bederven?
Nee, de roos is geconserveerd, voordat deze verguld is.


Hoe moet ik de roos onderhouden?

Het beste kunt U de roos reinigen met een zachte droge doek.