Helaas gaan we deze webshop binnenkort permanent sluiten. Nieuwe bestellingen zijn daarom niet meer mogelijk!
mobile-nav

Vaasjes

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Acryl vaas

Heeft u een prachtige vergulde roos en bent u nog op zoek naar een net zo mooie vaas om deze in tentoon te stellen? Kies dan voor een acryl vaas. Always yours biedt diverse vazen waar u één of twee rozen in kunt zetten. Daar komt nog bij dat u op de vaas uw eigen persoonlijke tekst kunt laten graveren. Kies voor een boodschap, gedicht of bedankje en wij graveren dit voor u. Wilt u de vaas in originele staat houden en liever een tekst op een ander item laten graveren? Dat is ook mogelijk. Bij Always yours kunt u uw tekst op een kristallen schild, tekstbord of op de cassette van de roos laten graveren. Heeft u even geen inspiratie voor een leuke tekst? Wij helpen u graag, klik hier.

Een vergulde roos is altijd een goed idee

Of u nu iemand wilt bedanken of uw liefde wilt tonen, een vergulde roos geven aan een dierbare is altijd een goed idee. Het is een unieke manier op uw waardering te tonen. Gegarandeerd dat u het hart van uw geliefde wint. Normaal gesproken gaat een roos hooguit twee weken mee, van een vergulde roos geniet men een leven lang. Always yours levert elke roos met een echtheidscertificaat. naast rozen gedipt in goud, zilver of platina bieden wij ook prachtige gekleurde rozen. Zo vindt u altijd wel een roos die past bij uw wensen.

Van vaasjes tot geschenkverpakkingen

Wilt u uw geschenk echt afmaken? Kies dan naast een speciale acryl vaas voor de roos ook voor een geschenkverpakking. Alle artikelen die u vindt in onze webshop zijn gemakkelijk en snel online te bestellen. Binnen enkele werkdagen heeft u uw roos en bijbehorende items al in huis. Wilt u meer weten over één van onze producten of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.