Helaas gaan we deze webshop binnenkort permanent sluiten. Nieuwe bestellingen zijn daarom niet meer mogelijk!
mobile-nav

Echte zilver gedipte rozen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Zilveren roos

Hét symbool van de liefde is natuurlijk de roos. Rozen worden vaak aan dierbaren en geliefden gegeven als teken van waardering. Wat nog specialer is dan een roos? Een zilveren roos! Onze rozen zijn stuk voor stuk gemaakt van een echte rozen. Deze modelleren we tot in de perfectie en dippen we in puur zilver. Dit gebeurt allemaal met de hand. Verspreid over vijf dagen wordt de roos in bijna 50 stappen geconserveerd, ontmanteld, gemodelleerd, opnieuw samengesteld, voor behandeld en tot slot gedipt in puur zilver. De lengte van onze zilveren rozen is ongeveer 28 centimeter. De doorsnede van de bloem is zo’n 5 à 6 centimeter. Het is een ideaal geschenk om te geven met Valentijn, een jubileum, bruiloft of gewoon als bedankje. Bekijk ons aanbod direct online en laat u verrassen door de schoonheid van onze rozen.

Zilveren rozen en meer

Op het hoogtepunt van hun schoonheid selecteren wij onze rozen. Op deze manier kunnen we elk detail het best behouden. Naast zilveren rozen bieden wij nog vele andere unieke geschenken. We zetten er graag een aantal voor u op een rijtje:

  • Goud gedipte rozen
  • Platina gedipte rozen
  • Gekleurde en goud getrimde rozen
  • Combinatie- en cadeausets
  • Vazen
  • Geschenkverpakkingen
  • Presentatie cassettes

Zoals u ziet kunt u bij ons terecht voor nog veel meer prachtige rozen. Ook mooie vazen om de roos in tentoon te stellen of leuke geschenkverpakkingen vindt u in ons assortiment. Elke roos is voorzien van een echtheidscertificaat. Hierop staat hoe de roos gemaakt is. Een vergulde roos is een onvergetelijk cadeau voor iemand die u liefhebt.

Voeg een persoonlijke boodschap toe

Wilt u uw zilveren roos nog specialer maken? Dat kan! Voeg een persoonlijke boodschap toe. Dit is mogelijk op de cassette van de roos, op een apart tekstbord of op een vaas. Onze graveerservice is helemaal gratis! Plaats vandaag nog uw bestelling en uw ontvangt uw zilver gedipte roos de volgende dag al in huis. Doordat wij uit eigen voorraad leveren kunnen wij een snelle levering garanderen. Wilt u meer weten over onze zilveren of andere roosjes? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer!