Helaas gaan we deze webshop binnenkort permanent sluiten. Nieuwe bestellingen zijn daarom niet meer mogelijk!
mobile-nav

Echte goud gedipte rozen

Niets geeft genegenheid en romantiek beter weer dan gouden rozen. De roos symboliseert de eeuwige liefde, schoonheid en emotie en is terug te vinden in eeuwenoude kunst en literatuur. Gouden rozen zijn het perfecte cadeau voor Valentijnsdag, verjaardagen, trouwerijen en Kerst. Het idee achter de goud gedipte roos, is om de elegantie en schoonheid van een roos voor altijd te bewaren in een metaalsoort dat net zo waardevol is als de roos zelf. Neem een kijkje in onze webshop en laat u verrassen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Onze gouden roos procedure

Onze 24 karaat rozen zijn volledig handgemaakt van echte rozen. Wij selecteren onze rozen zorgvuldig op het hoogtepunt van hun bloei en schoonheid. Vervolgens worden ze voorzichtig geconserveerd om elk prachtige detail van de roos te behouden. De rozen worden hierna gedoopt in 24 karaats puur goud om een prachtig kunstwerk te creëren. Het vervaardigen van elke gouden roos is een tijdrovend proces. Onze rozen zijn uniek en voor eeuwig.

Gouden rozen kopen

Bent u enthousiast geworden over onze gouden rozen? Plaats u bestelling gemakkelijk online door op de rode bestelknop te drukken. U rekent af in een veilige omgeving en heeft diverse betaalmogelijkheden. Bestel voor 13:00 en ontvang uw bestelling de volgende werkdag al in huis. Dit is mogelijk doordat wij uitsluitend uit eigen voorraad leveren. Hierdoor kunnen wij u een snelle levering garanderen en dat is wel zo prettig, wachten is immers nooit leuk. Heeft u vragen over een van onze producten of over uw bestelling? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Wij staat u graag te woord.