Helaas gaan we deze webshop binnenkort permanent sluiten. Nieuwe bestellingen zijn daarom niet meer mogelijk!
mobile-nav

Zilveren roos kopen

Wilt u een prachtige zilveren roos kopen om aan een dierbare te geven? Bij Always yours vindt u de perfecte roos. Net als onze gouden rozen, worden onze zilveren rozen volledig handgemaakt voorzien van een zilveren laag. Onze rozen staan voor schoonheid en eeuwige liefde. Een zilveren roos is een ideaal cadeau voor Valentijnsdag, bruiloften, een jubileum of welke feestdag dan ook. Het zilver zorgt ervoor dat de perfectie van een roos voor altijd bewaard wordt. Bekijk ons aanbod online.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Zilveren roos voorzien van echtheidscertificaat

De zilveren rozen in ons assortiment zijn gemaakt van echte rozen. Deze worden zorgvuldig geselecteerd als ze op het hoogtepunt van hun bloei zijn. Hierna worden de rozen voorzichtig geconserveerd om de prachtige details te behouden. De roos wordt vervolgens gedoopt in zilver. Laat zien hoeveel iemand voor u betekent door het geven van deze zilveren roos. Wist u dat dit proces in 50 stappen verloopt, verspreid over 5 dagen. Elke roos wordt tevens geleverd met een echtheidscertificaat. Met deze zilveren roos zorgt u voor een onvergetelijk cadeau voor uw geliefde, familie of gewoon als leuk presentje.

Online bestellen

Wilt u ook zo’n mooie zilveren roos kopen? Bestel dan nu gemakkelijk en snel online. Plaats uw bestelling voor 13:00 en ontvang uw roos de volgende werkdag al in huis. Wij hebben de rozen zelf op voorraad, waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Bij ons kunt u ervoor kiezen uw roos te voorzien van een persoonlijke boodschap. Dit is mogelijk op een apart tekstbord, buitenkant van de etalage cassette, een vaas of kristallen schild. Wij graveren de tekst geheel gratis. Houd er wel rekening mee dat uw bestelling een dag later bezorgd wordt. Heeft u vragen over een product in onze webshop of over uw bestelling? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.