Helaas gaan we deze webshop binnenkort permanent sluiten. Nieuwe bestellingen zijn daarom niet meer mogelijk!
mobile-nav

Vergulde roos

Iedereen krijgt graag een roos cadeau. Dit prachtige exemplaar is de koningin onder de bloemen en staat al eeuwen bekend als symbool voor de liefde en romance. Ze dankt haar naam dan ook aan haar wereldwijde populariteit. Als u voor uw geliefde net een stapje verder wil gaan dan een standaard roos, koop dan eens een vergulde roos. In onze webshop vindt u gouden, zilveren en platina vergulde rozen. Ook roze, gele, oranje witte en regenboog rozen, gecombineerd met goud vindt u in ons assortiment. Bekijk ons aanbod direct online.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Betekenis vergulde roos

Dat roden rozen verbonden zijn met de liefde is bekend, maar wist u dat de kleur roos die u geeft ook een symbolische betekenis heeft? Wij zetten deze betekenissen graag voor u op een rijtje:

  • Wit: puurheid, echte liefde, reinheid, waardigheid
  • Oranje: vrolijkheid, warmte, verlangen, sympathie, waardering
  • Geel: vriendschap, verbondenheid, kracht, energie, optimisme
  • Roze: geluk, zuiverheid, dankbaarheid, blijdschap

Combinaties van kleuren zijn ook mogelijk. Zo staat wit en rood voor de wens om altijd bij elkaar te blijven.

Shop gemakkelijk en snel online

Een roos die 1 à 2 weken blijft staan is leuk, maar een roos die een leven lang mee gaat is natuurlijk fantastisch. Bekijk ons uitgebreide assortiment en vind de perfecte vergulde roos voor uw geliefde. Bestel uw favoriet gemakkelijk en snel in onze webshop. Indien u uw bestelling voor 13:00 plaatst, wordt deze de volgende werkdag al bij u thuis bezorgd. Heeft u vragen over onze vergulde rozen? Neem gerust contact met ons op.