Helaas gaan we deze webshop binnenkort permanent sluiten. Nieuwe bestellingen zijn daarom niet meer mogelijk!
mobile-nav

Uniek bruiloft cadeau

Wilt u uw geliefde voor jullie bruiloft een onvergetelijk cadeau geven dat voor altijd meegaat en zeer uniek is? Of wilt u als bruiloftsgast met een uniek bruiloft cadeau aankomen waarmee u laat zien hoeveel u om het bruidspaar geeft? Eén ding is zeker met dit speciale cadeau op een bruiloft; een vergulde roos is absoluut bijzonder en het is een mooi persoonlijk gebaar!

Cadeautjes zijn een geweldige manier om te uiten wat anderen voor u betekenen. De juiste cadeaus zorgen voor net dat extra stukje emotie wanneer er iets te vieren valt. Het is echter niet altijd even makkelijk om het perfecte cadeautje te vinden, zeker niet voor een bruiloft. Always yours biedt u daarom deze bruiloft cadeau tips: Een prachtige bos rozen geven waar het bruidspaar een week of net iets langer van kan genieten is natuurlijk fijn. Maar een roos die een leven lang mee gaat, is pas echt geweldig! Daarom kunt u hier prachtige vergulde rozen bestellen als speciaal cadeau voor de bruiloft én de rest van hun leven.

Waarom een vergulde roos cadeau geven?

Een vergulde roos geeft u alleen aan iemand waar u echt veel om geeft. Het is een speciaal bruiloft cadeau waarmee u zegt dat u wenst dat zij dit cadeau de rest van haar/hun leven bewaren. Wat onze vergulde rozen zo bijzonder maakt, is dat het échte natuurlijke rozen zijn, die na conservering, in 24-karaats goud, zilver of platina gedompeld zijn. Onze cadeaus zijn voor altijd en kunnen worden gepersonaliseerd met laser gravering, zodat u echts iets bijzonders en unieks kunt geven! Uit vele mogelijke bruiloft cadeau ideeën is een vergulde roos juist zo speciaal om de volgende redenen:

  • Zeer uniek cadeau
  • Voor eeuwig te bewaren “Het cadeau voor altijd”
  • Mooi verpakt inclusief uw persoonlijke boodschap
  • Het is een zeer waardevol cadeau
  • Een heel persoonlijk cadeau
  • Elke roos heeft een pure betekenis
  • Uw roos met boodschap krijgt een bijzonder plekje in hun hart en huis

Rozen en hun betekenis

U kunt uw cadeau extra diepgang geven door te letten op de betekenis van elke kleur roos. Wij zetten ze voor u op een rij:

Wit: puurheid, echte liefde, reinheid, waardigheid

Oranje: vrolijkheid, warmte, verlangen, sympathie, waardering

Geel: vriendschap, verbondenheid, kracht, energie, optimisme

Roze: geluk, zuiverheid, dankbaarheid, blijdschap

Rood: ware liefde

Kleurcombinaties zijn ook mogelijk. Bruiloft cadeau tip: wit en rood stralen samen de wens uit om altijd samen te blijven.

Unieke vergulde rozen bestellen

Door vergulde rozen te bestellen, weet u vrijwel zeker dat u met een uniek bruiloft cadeau aankomt. Bij ons vindt u gegarandeerd de perfecte roos als huwelijkscadeau. U kunt de vergulde rozen in vele kleuren en samenstellingen bestellen. Bekijk ons uitgebreide assortiment rozen online en vindt de perfecte roos. Voeg hier uw persoonlijke boodschap en bijzondere verpakking aan toe en u heeft een cadeau dat het bruidspaar altijd bij zal blijven! Heeft u vragen of suggesties? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.