Helaas gaan we deze webshop binnenkort permanent sluiten. Nieuwe bestellingen zijn daarom niet meer mogelijk!
mobile-nav

Gouden roos prijs

De mooiste gouden rozen tegen de beste prijs vindt u bij Always yours. In ons assortiment vindt u een gouden roos beginnend met een prijs van €59,- per stuk. Deze roos heeft een lengte van 28 cm en een doorsnede van 5 à 6 cm. De prijs loopt op tot €87, voor een roos met een lengte van 30 cm- en €99,- voor een roos voorzien van etalage cassette. Elke roos wordt geleverd met een echtheidscertificaat. Bekijk ons ruime aanbod online.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Betekenis roos

Wist u dat een roos staat voor eeuwige liefde, genegenheid, pure hartstocht en geluk? Een gouden roos is daarom het toppunt. Dit staat voor eenheid en een perfect duo. De blaadjes die zich onder de roos bevinden staan voor liefde en vertrouwen. Ook de doornen hebben een betekenis, namelijk dat er in elke liefde obstakels voorkomen. De kleuren van een normale roos hebben ook elk hun eigen betekenis. Zo staat wit voor geestelijke puurheid. Een gele roos voor verbondenheid en is oranje de kleur voor passie.

Neem contact met ons op

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag meer weten over de prijs van een gouden roos of de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag over ons assortiment rozen en de gratis graveer mogelijkheden om uw cadeau nog specialer te maken. Vertel ons uw wensen en wij bespreken deze met u. Een van onze prachtige rozen kunt u gemakkelijk online bestellen. Plaatst u uw bestelling voor 13:00 dan wordt deze de volgende werkdag al bij u thuis bezorgd.