Helaas gaan we deze webshop binnenkort permanent sluiten. Nieuwe bestellingen zijn daarom niet meer mogelijk!
mobile-nav

Grote zilveren roos

U bent op zoek naar een origineel en uniek cadeau als voor uw geliefde? Bij Always yours bent u aan het juiste adres. Geef een mooie grote zilveren roos als ultiem geschenk. Of wat dacht u van goud of platina? Een roos is het perfecte symbool voor eeuwige liefde, waardering en schoonheid. Onze rozen zijn een perfect geschenk voor Moederdag, Valentijnsdag, verjaardagen, trouwerijen, jubileum of Kerst. De elegantie en schoonheid wordt voorgoed bewaard dankzij het waardevolle metaalsoort waarin de roos verguld is. Bekijk ons assortiment direct online.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

De proces van onze zilveren roos

De zilveren rozen van Always yours zijn compleet handgemaakt en bevat een echte roos. Onze rozen worden geselecteerd op hun schoonheid. De volgende stap is het conserveren van de roos om de details te behouden. Hierna wordt elke roos gedoopt in echt zilver. Onze unieke rozen zijn voor eeuwig en zijn bovendien voorzien van een echtheidscertificaat.

Zilveren rozen online bestellen

Wilt u na het zien van onze webshop uw geliefde ook een mooie grote zilveren roos cadeau doen? Druk op de rode bestelknop en plaats uw bestelling dan snel en gemakkelijk online. U rekent altijd af in een veilige omgeving en heeft de keuze uit diverse betaalmogelijkheden. Voor 13:00 uw bestelling geplaatst? Dan ontvangt u uw aankoop in de meeste gevallen de volgende werkdag in huis. Dankzij onze eigen voorraad zijn wij in staat uw producten op zeer korte termijn te leveren. Heeft u vragen over een product? Neem gerust contact met ons op.