Helaas gaan we deze webshop binnenkort permanent sluiten. Nieuwe bestellingen zijn daarom niet meer mogelijk!
mobile-nav

Gouden roos cadeau

Bent u op zoek naar een echt origineel geschenk? Doe uw geliefde een gouden roos cadeau. Dit ultieme teken van liefde laat elk hart sneller kloppen. Het is het beste cadeau om uw liefde te bezegelen. Gouden rozen worden vaak op bijzondere dagen als Valentijn, Moederdag, verjaardagen, jubileumdagen en andere feestelijke festiviteiten gegeven. Bij ons vindt u diverse uitvoeringen van gouden rozen. Bekijk ons aanbod direct online.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Waarom een gouden roos cadeau doen?

Een roos is hét symbool dat gelijk staat aan ware liefde in de puurste vorm. De meeste mensen weten dat een roos staat voor gepassioneerde liefde, hartstocht, schoonheid en waardering. De blaadjes onder de roos staan voor liefde en vertrouwen. Wilt u nog een stapje verder gaan? Kies er dan voor om de roos te personaliseren. Dankzij onze gratis graveerservice heeft u de mogelijkheid een persoonlijke note, gedicht of zelfs een foto te printen. Dit is mogelijk op een apart tekstbord, vaas, kristallen schild of op de buitenkant van de cassette van de roos. Heeft u momenteel geen inspiratie? Klik hier voor leuke teksten en gedichten.

Meer over Always yours

Wilt u een gouden roos cadeau doen? Kies uw favoriet en bestel gemakkelijk en snel online. Wij zijn een Nederlandse webshop gespecialiseerd in de verkoop van vergulden rozen en gerelateerde producten. Doordat wij uit eigen voorraad leveren zijn wij in staat een snelle levertijd te garanderen. Wij beschikken over twee laser graveermachines waardoor we uw gouden roos kunnen voorzien van een persoonlijke boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op!