Helaas gaan we deze webshop binnenkort permanent sluiten. Nieuwe bestellingen zijn daarom niet meer mogelijk!
mobile-nav

Gouden roos 24 karaat

Bent u op zoek naar een gouden roos van 24 karaat goud om te schenken aan een geliefde? Bij Always yours bent u aan het juiste adres! In onze webshop vindt u diverse uitvoeringen van onze 24 karaat gouden rozen. Alle kleine details van de rozen zijn bewaard gebleven, wat resulteert in een subtiel cadeau met finesse. Bekijk het aanbod in onze webshop.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Een gouden roos: het ultieme cadeau

Het symbool voor echte liefde is uiteraard de roos. Dit staat voor echte liefde, genegenheid, vreugde en geluk. Maak uw cadeau helemaal compleet door een persoonlijke boodschap te graveren. Wij beschikken namelijk over een gratis graveerservice. U kunt zelfs een foto laten graveren. Wij kunnen uw boodschap printen op een apart tekstbord, kristallen schild, vaas of de buitenkant van de cassette waarin de roos ligt. Ontbreekt het u op dit moment aan inspiratie? Bekijk hier passende teksten en gedichten.

Shop online

Het concept op een echte roos in goud onder te dompelen bestaat al geruime tijd, echter zijn de technieken hiervoor verbeterd en wordt er volop aandacht besteed aan de ingewikkelde details. Zo worden alle kenmerken van de roos versterkt, beschermd en verfraaid zodat de gouden roos van 24 karaat een leven lang mee gaat. Bestel uw gouden roos gemakkelijk en snel in onze webshop. Indien u uw bestelling voor 13:00 plaatst, wordt deze de volgende werkdag al bij u thuis bezorgd. Wilt u meer weten over onze gouden rozen? Neem contact met ons op.