Helaas gaan we deze webshop binnenkort permanent sluiten. Nieuwe bestellingen zijn daarom niet meer mogelijk!
mobile-nav

Zilveren roos cadeau

Bent u op zoek naar een bijzonder cadeau voor een dierbare? Geef dan eens een zilveren roos cadeau. Een zilveren roos is een uniek cadeau die u aan een speciaal persoon geeft. Het betreft een echte roos, gedipt in zilver, zodat deze voor altijd bewaard kan worden. U kunt een zilveren roos met speciale dagen als Valentijn, Kerst, een verjaardag, jubileum of gewoon zomaar als teken van uw liefde en waardering. Bekijk ons aanbod zilveren rozen in onze webshop.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Een zilveren roos inclusief certificaat

Al onze zilveren rozen zijn zorgvuldig geselecteerd. Op het hoogtepunt van de bloei wordt de roos zorgvuldig geconserveerd. De prachtige details van de bloem worden op deze manier behouden. Vervolgens wordt de roos in zilver gedoopt. Alle rozen worden handmatig gemaakt. Dit proces vindt in 50 stappen plaats, verspreid over 5 dagen. Elke roos is voorzien van een echtheidscertificaat. hierop staat het doorlopen proces van de roos.

Levering uit eigen voorraad

Wilt u voor uw geliefde een zilveren roos aanvragen? Geen probleem. Bestel online in onze webshop. Plaats uw bestelling voor 13:00 en ontvang deze de volgende werkdag al thuis. Wij zijn in staat een snelle levering te garanderen doordat wij alle rozen uit eigen voorraad leveren. Maak uw cadeau nóg specialer door een persoonlijke boodschap te laten graveren, hiervoor berekenen wij geen kosten. Naast het feit dat u bij ons een zilveren roos cadeau kunt doen, vindt u ook gouden en platina rozen in onze collectie. Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem contact met ons op.