Helaas gaan we deze webshop binnenkort permanent sluiten. Nieuwe bestellingen zijn daarom niet meer mogelijk!
mobile-nav

Verjaardag

Op zoek naar een origineel en mooi geschenk voor een verjaardag? Bij Always yours bent u aan het juiste adres. Doe uw dierbare een vergulde roos cadeau. Hét ultieme teken van liefde en waardering. Dit is het beste cadeau om uw liefde te bezegelen. Rozen worden veelal op bijzondere dagen als Valentijnsdag, verjaardagen, Moederdag, trouwerijen of andere feestelijke festiviteiten gegeven. Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk onze webshop.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Waarom een vergulde roos?

Een roos is hét symbool voor ware liefde in de puurste vorm. De meeste mensen weten dat een roos staat voor gepassioneerde liefde, hartstocht, schoonheid en waardering. De blaadjes onder de roos staan voor liefde en vertrouwen. Wilt u uw cadeau helemaal afmaken? Bij ons heeft u de mogelijkheid de roos te laten personaliseren. Wij beschikken over een gratis graveerservice. Zo heeft u de mogelijkheid een persoonlijke note, gedicht of zelfs een foto te printen. Dit is mogelijk op een apart tekstbord, vaas, kristallen schild of op de buitenkant van de cassette van de roos.

Over Always yours

Wilt u een vergulde of getrimde roos cadeau doen voor een verjaardag? Kies uw favoriet en bestel snel en gemakkelijk online. Always yours is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in de verkoop van vergulden rozen en bijpassende producten. Wij leveren uit eigen voorraad waardoor wij u kunnen verzekeren van een snelle levering. Daarnaast beschikken wij over twee laser graveermachines waardoor we uw gouden roos kunnen voorzien van een persoonlijke boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op!