Helaas gaan we deze webshop binnenkort permanent sluiten. Nieuwe bestellingen zijn daarom niet meer mogelijk!
mobile-nav

Moederdag

Elke moeder verdient op Moederdag natuurlijk een extra mooi cadeau. Zet uw moeder in het zonnetje en geef haar een vergulde roos cadeau. De roos symboliseert de eeuwige liefde, schoonheid en emotie en is terug te vinden in eeuwenoude kunst en literatuur. Het idee achter onze rozen is als volgt: door de natuurlijke roos te dippen in kostbaar metaal, wordt de elegantie en schoonheid voor eeuwig bewaard. Dit maakt de roos even kostbaar als het metaal. Bekijk ons aanbod en laat u verrassen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Het proces van onze rozen

Al onze rozen worden volledig handgemaakt van natuurlijke rozen. Wij selecteren deze zorgvuldig op het hoogtepunt van de bloei. Hierna worden ze voorzichtig geconserveerd om de prachtige details van de roos te behouden. Het vervaardigen van elke roos is een tijdrovend proces. Onze rozen zijn uniek en voor eeuwig en altijd. Rode rozen staan bekend als symbool voor ware liefde, maar wist u dat de kleur roos die u geeft ook een eigen betekenis heeft? Wij zetten ze graag voor u op een rijtje:

  • Wit: puurheid, echte liefde, reinheid, waardigheid
  • Oranje: vrolijkheid, warmte, verlangen, sympathie, waardering
  • Geel: vriendschap, verbondenheid, kracht, energie, optimisme
  • Roze: geluk, zuiverheid, dankbaarheid, blijdschap

Het perfecte Moederdag cadeau kopen

Wilt u ook zo’n prachtige roos voor Moederdag cadeau doen? Bestel uw favoriete roos dan nu online. Al onze rozen leveren wij uit eigen voorraad, hierdoor zijn we in staat u een snelle levering te garanderen. Voor 13:00 uw bestelling geplaats? Dan ontvangt u in de meeste gevallen uw aankoop de volgende werkdag in huis. Heeft u vragen over een product of bestelling? Aarzel niet en neem contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.