Helaas gaan we deze webshop binnenkort permanent sluiten. Nieuwe bestellingen zijn daarom niet meer mogelijk!
mobile-nav

Jubileum

Op een originele manier uw jubileum of huwelijksdag vieren? Geef uw geliefde een vergulde roos van Always yours cadeau. In onze webshop vindt u diverse uitvoeringen rozen. Alle kleine details van de rozen zijn bewaard gebleven, wat resulteert in een fantastisch mooi cadeau met finesse. Bekijk ons aanbod direct online.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Het ultieme cadeau: een vergulde roos

De roos staat natuurlijk symbool voor ware liefde. Dit past dus perfect bij de viering van uw jubileum. U zult het hart van uw geliefde nóg sneller doen laten kloppen. Maak uw roos nog specialer door het te voorzien van een persoonlijke boodschap. Wij beschikken over een gratis graveerservice. Zelfs een foto laten graveren is mogelijk bij Always yours. De boodschap kunnen wij graveren op een apart tekstbord, kristallen schild, vaas of de buitenkant van de cassette waarin de roos ligt. Ontbreekt het u op dit moment aan inspiratie? Bekijk hier passende teksten en gedichten.

De voordelen van online winkelen

Bent u enthousiast geworden en wilt u ter ere van uw jubileum uw geliefde een van onze vergulden rozen cadeau doen? Bestel dan gemakkelijk en snel uw favoriete roos in onze webshop. Heeft u vandaag uw bestelling voor 13:00 geplaatst? Doordat wij uit eigen voorraad leveren zijn wij in staat u van een snelle levering te verzekeren. In de meeste gevallen ontvangt u uw roos de volgende werkdag al in huis. Iedere roos wordt voorzien van een echtheidscertificaat. hierop staat het proces van de roos beschreven. Heeft u vragen over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op.