Helaas gaan we deze webshop binnenkort permanent sluiten. Nieuwe bestellingen zijn daarom niet meer mogelijk!
mobile-nav

Geboorte / kraamschudden

Bent u op zoek naar een prachtig en origineel kraamcadeau? Bij Always yours bent u aan het juiste adres. Er is niets zo mooi als een geboorte. Een klein nieuw leven, dat verdient een prachtige vergulde roos. Bij Always yours bent u verzekerd van een super snelle levering. Wij leveren uit eigen voorraad, heeft u voor 13:00 uw bestelling geplaatst? U ontvangt uw kraamcadeau de volgende werkdag al in huis. Bekijk ons assortiment direct online.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Roze en blauwe rozen

In onze collectie vindt u prachtige roze en blauwe rozen. De rozen zijn individueel geselecteerd en vers geplukt in volle bloei. Vervolgens zijn ze voorzichtig geconserveerd en voorzien van een duurzame lak. Elke roos uit ons assortiment wordt verzonden met een echtheidscertificaat. Naast roze en blauwe rozen bieden wij nog meer:

  • Goud gedipte rozen
  • Platina gedipte rozen
  • Gekleurde en goud getrimde rozen
  • Combinatie- en cadeausets
  • Vazen
  • Geschenkverpakkingen
  • Presentatie cassettes

Voorzie uw roos van een persoonlijke boodschap

Een prachtige blauwe of roze vergulde roos ontvangen als cadeau voor een geboorte is natuurlijk al heel bijzonder. Bij ons heeft u de mogelijkheid een persoonlijke boodschap, gedicht of foto aan uw cadeau toe te voegen. Hiervoor bieden wij accessoires als: een kristallen schild, vaas, apart tekstbord of de buitenkant van de etalage cassette. Voor inspiratie klik hier. Bestel uw originele geschenk vandaag nog en ontvang deze de volgende werkdag al in huis. Wij leveren uit eigen voorraad, waardoor we altijd een snelle levering kunnen garanderen. Heeft u een vraag over een van onze producten? Neem contact met ons op, wij staan u graag te woord.