Helaas gaan we deze webshop binnenkort permanent sluiten. Nieuwe bestellingen zijn daarom niet meer mogelijk!
mobile-nav

Bruiloft

Een getrimde witte roos is een prachtig geschenk om cadeau te doen op een bruiloft. Dit prachtige exemplaar is de koningin onder de bloemen. Ze dankt haar naam dan ook aan haar wereldwijde populariteit. Naast een witte roos, vindt u in onze webshop ook gele, oranje, rode, blauwe, roze, gouden, zilveren en platina rozen! Bekijk ons uitgebreide assortiment online en laat u verrassen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Rozen en hun betekenis

U wist wellicht al dat roden rozen symbool staat voor ware liefde, maar wist u dat de kleur roos die u geeft ook iets betekent? Wij zetten deze betekenissen graag voor u op een rijtje:

  • Wit: puurheid, echte liefde, reinheid, waardigheid
  • Oranje: vrolijkheid, warmte, verlangen, sympathie, waardering
  • Geel: vriendschap, verbondenheid, kracht, energie, optimisme
  • Roze: geluk, zuiverheid, dankbaarheid, blijdschap

Kleurcombinaties zijn ook mogelijk. Zo stralen wit en rood samen de wens uit om altijd samen te blijven.

Koop uw witte roos gemakkelijk online

Een prachtige roos krijgen waar u een week of net iets langer van kunt genieten is natuurlijk fijn. Een roos die een leven lang mee gaat is pas echt geweldig. Bij ons vindt u gegarandeerd de perfecte roos waar u naar op zoek bent. Daarnaast geniet u ook nog eens van onze snelle levering en scherpe prijzen. Een bestelling voor 13:00 geplaatst, wordt in de meeste gevallen de volgende werkdag al thuisbezorgd. Indien u vragen heeft over ons assortiment kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.