Helaas gaan we deze webshop binnenkort permanent sluiten. Nieuwe bestellingen zijn daarom niet meer mogelijk!
mobile-nav

Beterschap

Is er een dierbare in uw omgeving ziek? Steek hem of haar een hart onder de riem door beterschap te wensen met onze prachtige groene vergulde roos. Deze roos staat symbool voor gezondheid, beterschap, groei en vruchtbaarheid. De goud getrimde roos is op haar schoonheid geselecteerd en in volle bloei vers geplukt. Vervolgens geconserveerd en voorzien van een duurzame lak, om een eeuwig bestaan te garanderen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Betekenis roos

Een roos staat voor eeuwige liefde, genegenheid, pure hartstocht en geluk. De blaadjes die zich onder de roos bevinden staan voor liefde en vertrouwen. Ook de doornen hebben een betekenis, namelijk dat er in elke liefde obstakels voorkomen. De kleuren van een normale roos hebben ook elk hun eigen betekenis. Wit staat voor geestelijke puurheid. Een gele roos voor verbondenheid en oranje is de kleur voor passie. In ons assortiment vindt u niet alleen groene roosjes, maar veel meer. Een greep uit ons assortiment:

  • Goud gedipte rozen
  • Platina gedipte rozen
  • Gekleurde en goud getrimde rozen
  • Combinatie- en cadeausets
  • Vazen
  • Geschenkverpakkingen
  • Presentatie cassettes

Een groene roos online bestellen

Wilt u na het zien van onze webshop uw geliefde ook een mooie groene roos cadeau doen? Druk op de bestelknop en plaats uw bestelling. U rekent altijd af in een veilige omgeving en kunt kiezen uit diverse betaalmogelijkheden. Heeft u voor 13:00 uw bestelling geplaatst? Dan ontvangt u uw roos in de de volgende werkdag in huis. Dankzij onze eigen voorraad zijn wij in staat uw producten op zeer korte termijn te leveren. Heeft u vragen over een product? Neem gerust contact met ons op.