Helaas gaan we deze webshop binnenkort permanent sluiten. Nieuwe bestellingen zijn daarom niet meer mogelijk!
mobile-nav

Bedankt!

Wilt u iemand op een originele manier bedanken? Er is geen betere manier om bedankt te zeggen dan met een prachtige vergulde roos. Laat uw waardering blijken door middel van een van onze vergulden rozen. Met dit unieke bedank geschenk zult u zeker het hart van uw dierbare veroveren. Een normale roos gaat hooguit twee weken mee. Van onze rozen kunt u een leven lang genieten. Elke roos wordt met een echtheidscertificaat geleverd. Bekijk direct ons aanbod online en laat u verrassen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Een vergulde roos is altijd een succes!

Het symbool voor liefde en waardering is natuurlijk de roos. Wist u dat de blaadjes onder de roos staan voor liefde en vertrouwen? Bij ons kunt u uw vergulde roos voorzien van een persoonlijke boodschap. Wij beschikken namelijk over een gratis graveerservice. Zo kunt u een gedicht, persoonlijk bedankje of zelfs foto laten graveren. Dit is mogelijk op een apart tekstbord, vaas, kristallen schild of op de buitenkant van de cassette van de roos. Bekijk leuke wensen en gedichten om te laten graveren hier.

Shop uw roos online

Het concept om een natuurlijke roos in goud, zilver of platina te dompelen bestaat al jarenlang. Vandaag de dag zijn de technieken hiervoor vele malen verbeterd, waardoor elk detail van de mooie bloem nog beter versterkt, beschermd en verfraaid wordt. Iedereen wordt graag bedankt met een prachtig vergulde roos van Always yours. Bestel uw cadeau snel en gemakkelijk online. Plaats uw bestelling voor 13:00 en ontvang uw roos de volgende werkdag al in huis. Heeft u een vraag over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.