Helaas gaan we deze webshop binnenkort permanent sluiten. Nieuwe bestellingen zijn daarom niet meer mogelijk!
mobile-nav

Afgestudeerd / geslaagd / diploma

Na jarenlang zwoegen is daar eindelijk dat belangrijke papiertje: het diploma! Is uw zoon, dochter, vriend, vriendin of welke andere dierbare dan ook afgestudeerd? Laat zien hoe trots u bent en geef een vergulde roos cadeau, zo zal de afgestudeerde het speciale moment herinneren en blijven koesteren. In ons assortiment vindt u diverse kleuren rozen met speciale betekenissen. Bekijk ons aanbod direct online.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Een passende roos bij een diploma

In het assortiment van Always yours vindt u diverse vergulden rozen die geschikt zijn als teken van waardering en trots wanneer iemand zijn of haar diploma heeft behaald. Wist u dat de kleur roos die u geeft ook een symbolische betekenis heeft? Wij zetten deze betekenissen graag voor u op een rijtje:

  • Wit: puurheid, echte liefde, reinheid, waardigheid
  • Oranje: vrolijkheid, warmte, verlangen, sympathie, waardering
  • Geel: vriendschap, verbondenheid, kracht, energie, optimisme
  • Roze: geluk, zuiverheid, dankbaarheid, blijdschap

De service van Always yours

Wilt u een roos cadeau doen aan een dierbare die afgestudeerd is, als blijk van waardering en trots? Kies uw favoriet en bestel gemakkelijk en snel online. Always yours is gespecialiseerd in de verkoop van vergulden rozen en gerelateerde producten. Wij leveren uit eigen voorraad en zijn daardoor in staat u een snelle levertijd te garanderen. Wilt u uw roos nóg specialer maken? Kies er dan voor om een persoonlijke boodschap te laten graveren. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op!